четвер, 18 липня 2019 12:30

Ярош про Зеленського: "Так ганебно себе поводити і так принижувати державу — це треба вміти"

Ярош про Зеленського: "Так ганебно себе поводити і так принижувати державу — це треба вміти"
Ярош критично висловився щодо радників президента, назвавши їх "підгавкувачами", які перебивають людей і "тикають" всім без розбору. ФОТО: Дмитро Ярош

Президент Володимир Зеленський поводить себе "ганебно" та принижує державу.

Так робочі поїздки Зеленського прокоментував командувач Української добровольчої армії, лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

Він критично висловився щодо радників президента, назвавши їх "підгавкувачами", які перебивають людей і "тикають" всім без розбору.

"Перетворюють спілкування про проблеми на дешевий піар свого шефа. Бридко...", — написав Ярош.

Він закликав Зеленського зважати на поведінку свою та підлеглих, "бо, посада президента України — це не сцена, а відповідальність...".

"Щось не знаєте, не розумієте - питайте у тих, хто знає, хто став на захист України зі зброєю в руках, коли ви і ваше оточення обслуговували "культурні" інтереси олігархів, проводили корпоративи, концерти у Греціях та деінде. Раджу: не набирайте мажорно-прислужницьке бидло у своїй офіс, не перебирайте на себе функції, які не властиві президенту України, не грайте роль "батька нації" - у вас ця роль не виходить, ви дуже сильно фальшивите. Зробіть ставку не на "клоунів", (за всієї поваги до професії), а на Справжніх. Не робіть так званих люстрацій, бо "люстраторко" у вас не не виросло...", — додав Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош заступився за Зеленського

Під час робочої поїздки до Харківщини Зеленський пригрозив правоохоронцям звільненням через незаконну вирубку лісів у регіоні. У межах візиту до Миколаєва Зеленський посварився з головою Миколаївської облради, яка називала його "малоросом", а також із директором аеропорту Федором Барною.

Зараз ви читаєте новину «Ярош про Зеленського: "Так ганебно себе поводити і так принижувати державу — це треба вміти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути