вівторок, 21 липня 2015 19:33

Ярош на Майдані пообіцяв імпічмент президенту
7

Фото: Генадій Гнип

На майдані Незалежності розпочався мітинг "Правого сектору".

На нього зібрались близько 3000 членів організації та їх прихильників. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Бійці добровольчих батальйонів спустились на Майдан по вулиці Інститутській організовано, по підрозділах. На Майдані їх зустріли оплесками та криками "Слава!". В свою чергу колони скандують: "Слава Україні! Героям слава!" Колона бійців розтяглась від початку Інститутської аж до верхнього виходу метро Хрещатик.

"Ми зібрались тут, щоб показати, що добровольці є патріотами України. І попри всі заяви теперішньої влади, ми не підемо проти народу України. Ми ініціюватимемо референдум у якому винесемо питання про імпічмент президенту і розпуск Верховної Ради," - сказав провідник руху Дмитро Ярош.

"Мене не цікавлять прізвища у владі, ми знали що люди прийдуть на крові хлопців, які гинули тут на майдані. Для нас зараз є два завдання. Головне — зберегти державу. Ми не підемо на повідку у росіян і не будемо влаштовувати криваву розправу та захоплювати владні будівлі. Але ми продовжимо революцію. Новий етап буде без крові", - заявив він.

"Перше — правий сектор ініціює всеукраїнський референдум на якому мають оголосити недовіру для влади. Друге — ми повинні ми повинні назвати правильно все що відбувається на Донбасі, і визнати, що це війна, а не АТО.

Третє — має бути повна блокада окупованих територій. В кожному районі місті та селі ми створимо штаби для проведення референдуму", - заявив він.

Також Дмитро Ярош повідомив що від сьогодні Добровольчий корпус "Правий сектор" перейменували на Національно визвольний рух "Правий сектор".

"Четверта наша вимога — легалізація всіх добровольців та батальйонів згідно чинного законодавства", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Ярош на Майдані пообіцяв імпічмент президенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути