вівторок, 10 травня 2022 00:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Арестович заявив, що Росія не розпочне ядерну війну

Арестович заявив, що Росія не розпочне ядерну війну
Арестович прокоментував ядерну війну з Росією. Фото: Ліга

Ядерної війни та війни з НАТО не буде.

"Буде млява спроба вирішити три основних задачі: вихід на кордони Луганської, Донецької та Херсонської областей. І далі спроба втримати ці кордони шляхом проведення прихованої мобілізації, прихованого зняття техніки зі зберігання і перекидання сюди для створення угруповання, яке не матиме вже наступального потенціалу серйозного, та й особливо не матиме жодного", - радник керівника Офісу президента Олексій Арестович у ефірі програми "Фейгін Live" окреслив подальші перспективи війни Росії проти України.

"Буде завдання на переведення боротьби в партер, на створення ситуації, яку ми бачили від літа 2015-го до лютого 2022 року – із млявим становищем на фронті. Із торгівлею на переговорах, створенням особистих переговорних майданчиків на тему: давайте якусь угоду типу "Мінськ-3" підпишемо чи "Стамбул-1", де начебто українська сторона визнає реалії. І ось, щоб ми визнали реалії, вони триматимуть оборону. Це все, на що здатна зараз російська воєнна машина", – проаналізував він промову Володимира Путіна під час параду у Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переляканий на смерть чоловічок," - Арестович оцінив виступ Путіна на параді

Закріплення "Херсонської Народної Республіки", "Таврійського краю" чи визнання так званих "ЛНР"/"ДНР" частиною Росії залежить від кон'юнктури, заявив Арестович.

"Не буде ні повної мобілізації, ні якихось там 25 батальйонно-тактичних груп, які нам обіцяють окремі люди у відчаї", – сказав Арестович.

Він стверджує, що росіянам нема чим воювати і така ситуація буде тривати триватиме найближчі один-два місяці.

Путін під час виступу на параді згадав про так звану спецоперацію в Україні, виправдавши свої дії. Заявив, що війна в Україні - це "попереджувальна відсіч агресії" з боку НАТО.

Попри прогнози багатьох аналітиків та військових експертів, російський диктатор не оголосив "війну Україні" та загальну мобілізацію в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Арестович заявив, що Росія не розпочне ядерну війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути