вівторок, 12 жовтня 2021 09:53

Арестович порівняв Зеленського з "жертвою", яка має йти на другий термін

Арестович порівняв Зеленського з "жертвою", яка має йти на другий термін
Коли Зеленський обіцяв один термін, він був кандидатом, а зараз він - президент, сказав радник Єрмака. Фото: Facebook.com/alexey.arestovich

Позаштатний радник керівника Офіса президента Олексій Арестович вважає, що Володимир Зеленський має "пожертвувати" іміджем, щоб піти на другий термін.

Про це він сказав в ефірі антиукраїнського телеканалу "Наш".

"Це (йти на один термін. - Gazeta.ua) пообіцяв кандидат у президенти. А зараз він президент. І тут питання - цю обіцянку не виконати, або не виконати цілу низку обіцянок, 40 штук", - сказав Арестович.

"Уявіть, що ви прийшли в телевізійний проєкт і сказали: "Я буду один сезон". А потім виявилося, що на вас стільки заведено і що проєкт рухне, якщо не буде виконано багато речей - художніх, телевізійних, люди позбудуться роботи. І ви скажете: "Я буду чесний до кінця, виконаю обіцянку, піду". А те, що 50 людей залишаться без роботи й не буде виконаний проєкт - ну, це ж таке", - заявив радник керівника ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович завів платівку Колесніченка-Ківалова про "регіональний статус російської"

"Якщо одного терміну тобі забракло, щоб виконати задумане, щоб змінилася країна, треба пожертвувати своїм іміджем, як людини, яка виконує обіцянки, і піти виконати інші обіцянки", - сказав Арестович.

"Президент вирішуватиме (чи балотуватися. - Gazeta.ua). Але я бачу, що ми просто не встигаємо виконати все те, що спланували", - заявив радник Єрмака.

На президентських виборах 2019 року Зеленський обіцяв, що балотується на один термін.

"Одразу хочу запевнити - іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього. Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не буду. Буду чесним і відданим Україні. Передам її в руки нового покоління політиків", - ідеться в передвиборчій програмі кандидата на пост президента Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Арестович порівняв Зеленського з "жертвою", яка має йти на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути