Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2022 08:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Арестович назвав прогноз на випадок повної окупації Сходу

Арестович назвав прогноз на випадок повної окупації Сходу
Арестович заявив, що з варіантом захоплення Сходу не змириться ні український народ, ні армія, ні президент. Фото: facebook.com/alexey.arestovich

Україна в разі окупації російською армією всієї території Сходу воюватиме за нього до кінця, що спричинить величезні людські жертви й втрати для економіки.

З варіантом захоплення Сходу не змириться ні український народ, ні армія, ні президент. Про це повідомив радник глави Офіса президента Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орки обстріляли кожне місто Луганщини: ЗСУ вибили ворога від Золотого

"Мирний договір на цих умовах не підпишуть, триватиме війна. Тільки війна на тих умовах, що нам постачають озброєння, а Росії брати його немає звідки. І ця перевага тривала, ми її реалізовуватимемо. Поступово, повільно витягатимемо на себе. Це буде багато крові з нашого боку, додаткових зусиль, грандіозні проблеми для економіки. І ми поступово, міліметрами, із кров'ю і зубами, що кришаться, витягатимемо цю перевагу й знищуватимемо всіх, хто прийшов на цю землю", - спрогнозував він.

Російські загарбники вже розпочали наступальні дії на Схід. Скоро розпочнеться другий етап. Зараз усі чекають на другий ешелон. А це 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп. - Gazeta.ua, що їдуть із Далекого Сходу, останні, п'ята армія. І ті, кого вивели з Півночі - від Києва, Чернігова й Сум. Підкріплення з Далекого Сходу ще не доїхало до позицій, із яких можна наступати. Щодо російських окупантів, яких вивели з Півночі України, то зараз вони не готові до бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Арестович назвав прогноз на випадок повної окупації Сходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути