субота, 06 серпня 2011 13:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Арешт Тимошенко: Віталій Кличко повернувся до Києва, припинивши підготовку до бою

Арешт Тимошенко: Віталій Кличко повернувся до Києва, припинивши підготовку до бою

Український боксер, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко у зв'язку з арештом Юлії Тимошенко припинив підготовку до поєдинку проти поляка Томаша Адамека і повернувся з Австрії до Києва. Про це повідомляє прес-служба його партії.

"Дізнавшись про те, що відбувається в Україні, я призупинив підготовку до бою та повернувся до Києва, оскільки розумію, що справжній бій за демократичні цінності розгорнеться саме тут – в Україні - і я не можу бути стороннім спостерігачем в такій ситуації", - зазначив Кличко.

"Тимошенко опинилася за гратами напередодні річниці незалежності України. Це свідчить про те, що демократія в нашій країні не протрималася й двадцяти років, а її вже знищують. Якщо так буде й надалі – ми вічно житимемо в умовах диктатури і тотальної корупції, а про розвиток громадянського суспільства доведеться забути", – заявив лідер "УДАРу".

За його словами, наслідком цих подій може стати міжнародна ізоляція України.

Нагадаємо, поєдинок 40-річного Віталія Кличка проти польського боксера Томаша Адамека повинен відбутися 10 вересня в польському Вроцлаві.

Зараз ви читаєте новину «Арешт Тимошенко: Віталій Кличко повернувся до Києва, припинивши підготовку до бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути