неділя, 15 грудня 2013 23:06

Арбузов заявив про завершення роботи над бюджетом на 2014 рік

Арбузов заявив про завершення роботи над бюджетом на 2014 рік

Проект державного бюджету України на 2014 рік готовий, і уряд передасть його до парламенту, як тільки депутати будуть готові його розглянути.

Про це в ефірі "ТСН - Тиждень", на каналі "1 +1" 15 грудня 2013 року, заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов.

"Проект державного бюджету на 2014 рік вже готовий. І ми готові передавати документ у парламент, як тільки парламент буде готовий його розглянути. Ми готові. Ми працюємо і з Європою. Ми працюємо і з Росією. Ми працюємо з усіма нашими торговими партнерами. І, як ви бачите, ситуація сьогодні в економіці стабільна. Кабмін працює, Президент працює, Верховна Рада працює. Платяться пенсії, зарплати , соціальні виплати", - зазначив Арбузов.

Як відомо, минулого тижня, президент України заявив про необхідність ухвалити головне фінансове розклад країни до нового року.

"Ми зобов'язані в грудні прийняти бюджет, країна повинна жити нормальним життям", - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з колишніми президентами України Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком у вівторок, 10 грудня.

Як підкреслив глава держави, дії влади завжди будуть спрямовані на захист інтересів громадян.

У свою чергу, минулого тижня, спікер парламенту Володимир Рибак висловив надію, що в 20 -х числах грудня всі цифри узгодять, і Кабмін представить бюджет до Верховної ради.

Робота Кабміну і парламенту України більше двох тижнів була ускладнена через масові акцій протесту, які проводяться в Києві з 21 листопада, коли уряд оголосив про призупинення євроінтеграції. Мітингувальники кілька днів блокували будівлю Уряду. Верховна рада не змогла почати роботу після демаршу опозиції, викликаного відмовою парламенту оголосити вотум недовіри Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов заявив про завершення роботи над бюджетом на 2014 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути