четвер, 15 квітня 2010 15:18

Януковичу перепало від Тимошенко за уран та соцстандарти

Януковичу перепало від Тимошенко за уран та соцстандарти

Одноосібне рішення президента Віктора Януковича щодо відмови від високозбагаченого урану принижує Україну і позбавляє її важливого напрямку розвитку. Про це на засіданні опозиційного уряду заявила лідер об"єднаної опозиції Юлія Тимошенко.

"Відмова від високозбагаченого урану може не лише позбавити Україну спеціальних технологій, а й відкинути її назад у ядерних дослідженнях. Це може бути ще одна сфера, по якій буде надано нищівний удар", - сказала вона.

Тимошенко вважає, що уряд, діюча влада не можуть забезпечити якісне зберігання урану. За її словами, опозиційний уряд буде наполягати на прийнятті парламентом невідкладних законопроектів щодо заборони відмови від високозбагаченого урану. Тому що таке рішення завдасть шкоди українській науці.

Лідер опозиції також наголосила на тому, що президент не виконує своїх обіцянок, які він дав під час передвиборчої кампанії.

"Їх обіцянки, програми і концепції підвищення соцстандартів були провалені, бо вчора Партія регоінів за дорученням Януковича не дала голосів за соціальні законопроекти. Всі люди, які віддали голоси за Януковича скоро переконаються, що вся його кампанія побудована на обмані", - зазначила вона.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Януковичу перепало від Тимошенко за уран та соцстандарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути