Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 11:43

Януковичу набридло ходіння по тарифному колу

Януковичу набридло ходіння по тарифному колу

До 1 вересня в Україні створять національну комісію з тарифоутворення.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на засіданні уряду заговорив президент України Віктор Янукович.

"Не може бути строкатості у тарифах в регіонах, - наголосив він. - Усі виконавці мають це розуміти. Я не знімаю відповідальності із себе. Дійсно, я це питання ставив багато разів і на місцях, і уряду. Мені набридло вести ці розмови по колу і нічого не робити. Сьогодні треба спільно, дивлячись один одному в очі, дати чітку відповідь, чи ми здатні навести порядок, системно підійти до вирішення, припинити той безлад, який є на всіх рівнях, чи ні. Врешті-решт, є голова на плечах у виконавців чи ні?"

Янукович сказав, що треба брати позитивні приклади з деяких регіонів. Зокрема, із Закарпаття.

"У деяких регіонах позитивно змінюється ситуація, і люди на це позитивно реагують. Я був на Закарпатті. Там на індивідуальне опалення переходить цілий регіон. Це яскравий приклад, хоча і проблем достатньо. По цьому шляху може йти житлово-комунальне господарство", - вважає президент.

Янукович закликав чиновників не зволікати із цим процесом, бо не вирішення проблемних питань викликає невдоволення у людей.

"Ми з вами читаємо пресу і говоримо з людьми. Люди кажуть, що коли приходить рахунок, то цей конверт не хочеться відкривати. Бо там знову новина - зростання тарифів. Ми не повинні допускати, щоб люди лякались непередбачуваної політики держави", - резюмував голова держави.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу набридло ходіння по тарифному колу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути