пʼятниця, 15 червня 2012 13:41

Януковичу говорити про культуру, як мінімум, некоректно - "нунсівець"

Януковичу говорити про культуру, як мінімум, некоректно - "нунсівець"
Андрій Парубій звинуватив головного комуніста Симоненка у комерційних стосунках із владою. Фото: mignews.com.ua

Лідер комуністів Петро Симоненко демонструє свою хворобливу уяву, заявляючи про те, що бійки у парламенті - це домовленості заради імітації виконання зобов'язань перед виборцями.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Андрій Парубій.

"Це навіть важко коментувати. Я пригадую, як 27 квітня (день прийняття "харківських угод" - ред.) ряд депутатів з "Нашої України" або лежали в лікарні, або були серйозно покалічені. Важко собі уявити, по якій такій домовленості люди ризикували своїм життям і здоров'ям заради досягнення політичних цілей. Вони це робили заради України. Симоненко, очевидно, свої політичні відносини із владою, які базуються на взаємних домовленостях задля отримання комерційної вигоди, намагається перенести на інших. Тут не можливо знайти здоровий глузд. Це вже робота більше психоаналітика", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без вступу до Митного союзу, Україну очікує безробіття - Симоненко

Депутат зізнався, що не пильнував, чи бував Симоненко у сесійній залі під час розгляду резонансних законопроектів. "Це не становить для мене жодного інтересу. Я розумію, що він бере участь в зовсім інших нарадах, які мають комерційний характер", - зазначив Парубій.

Коментуючи заяву президент Віктора Януковича про те, що бійки в парламенті – це прояв низького рівня культури депутатів, "нунсівець" наголосив: "У нього, як в голови Партії регіонів, є шанс виправити цю ситуацію. Для нього це було б не складно. Для цього просто потрібно бойовикам, яких провели до парламенту лише з єдиною ціллю – вчиняти бійки, через партійні каральні органи заборонити брати участь у бійках. Тоді робота парламенту буде іншою. Інакше це просто лукавство чистої води. Говорити про культуру та давати їй оцінку йому взагалі як мінімум некоректно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович: "Я не буду тікати від закону"

Зараз ви читаєте новину «Януковичу говорити про культуру, як мінімум, некоректно - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути