пʼятниця, 13 жовтня 2017 11:57

Януковича та його силовиків викликають на допит

Генеральна прокуратура викликала на допит президента-втікача Віктора Януковича, екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та главу столичного МВС Валерія Коряка.

Повістки опубліковані на сайті ГПУ.

Допити заплановані на 17 жовтня.

"Янукович Віктор Федорович, 1950 р.н., відповідно до вимог ст.ст. 133, 135 КПК України, вам необхідно з'явитися 17 жовтня 2017 року об 11:30 в каб. № 307 управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями Генеральної прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Борисоглібська, 18, тел. 200-70-04, для участі у проведенні слідчих та процесуальних дій", - ідеться в повістці.

 
 
 

Допити стосуватимуться справи про незаконне позбавлення волі особистого помічника, нині покійного митрополита Київського і всієї України Володимира - Олександра Драбинка. Усі троє проходять у справі як підозрювані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат не повернувся від Януковича - засідання перенесли

Президент Віктор Янукович утік до Росії в лютому 2014-го після масових розстрілів учасників Революції гідності у центрі Києва.

В Україні проти Януковича відкрито кілька кримінальних проваджень. Його обвинувачують у масових убивствах громадян, заволодінні державним майном, захопленні влади неконституційним шляхом, діях, спрямованих на повалення конституційного ладу.

Зараз ви читаєте новину «Януковича та його силовиків викликають на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути