вівторок, 20 вересня 2011 14:44

Януковича попередили: Скасуєш пільги - знесемо Верховну Раду

Януковича попередили: Скасуєш пільги - знесемо Верховну Раду

Якщо команда Віктора Януковича не дослухається до думки людей і протягне врешті-решт законопроект №9127 "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", то біля ВР збереться вже не кілька тисяч, а кілька десятків або й сотні тисяч обурених громадян. Люди зупинять прийняття цього "злочинного законопроекту".

Такий прогноз у коментарі Gazeta.ua зробив народний депутат від НУ-НС, голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

За його словами, зараз "регіонали" ідуть на грубе порушення законів та Конституції України, позбавляючи пільг понад десять мільйонів людей, вилучаючи соціальні гарантії із закону і передаючи їх у режим ручного управління Кабінету міністрів.

"Звісно, систему пільг слід приводити у порядок - у країні розплодилось дуже багато "липових" пільговиків, які не мають жодного відношення до бойових дій чи ліквідації аварії на ЧАЕС. Крім того, ніякої економіки та бюджету не вистачить на 13 млн. пільговиків. Тому слід провести ревізію і надати допомогу справді тим, хто її заслужив, а не платити її всім - у нас навіть мільйонери та мільярдери отримують якісь пільги", - зауважив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афганці та чорнобильці штурмують Верховну Раду

Водночас, на його переконання, має відбутись чесна розмова із суспільством.

"А не так, як вони зробили - внесли законопроект №9127, який назвали красиво - "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", а за його назвою сховали злодійкувато перехідні положення про ліквідацію усіх пільг", - додав нардеп.

Він пояснив, що люди зібрались під парламентом на пікет, щоб зупинити скоєння злочину - прийняття цього законопроекту.

"Вони справедливо і правильно захищають свої права. Тим більше, що мітингувальники попереджали, що, якщо влада до них не дослухається, то вони підуть штурмом. І депутати про це чули, але не всі. До Єфремова і Литвина на погоджувальній раді не дійшло. Зараз вони нарвались", - підкреслив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Радою розлючені люди обплювали "регіонала" Єфремова

"Якщо влада не може чути спочатку, коли сигнали тривоги ще тільки оголошуються у пресі, то тоді вона наривається на конфлікти. Їх може зупинити Янукович. Я розповів йому у своїх публікаціях, як правильно вирішувати усі питання, не порушуючи закони", - резюмував "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Януковича попередили: Скасуєш пільги - знесемо Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути