неділя, 11 серпня 2013 13:15

Януковича підтримують прихильники жорстких форм - Безсмертний

Януковича підтримують прихильники  жорстких форм - Безсмертний
фото: lenta-ua.net

У посттоталітарних державах 20 відсотків суспільства тяжіють до жорстких форм правління. Тому й підтримка Віктора Януковича залишається в межах цих відсотків. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат Роман Безсмертний.

"Це навіть не вікова, а світоглядна характеристика електорату. На якомусь етапі в людини засіло, що диктатура краща за демократію. У суспільстві є частина, яка називається еліта. Вона виховується століттями. Трагедія української нації в тому, що ця частина була вибита. Те, що ми зараз називаємо елітою — це істеблішмент. Добре, що з'явилася група Першого грудня. Але вона має лише одне крило. А є ж ще булгаковський Київ, Одеса Утьосова, стахановський Донбас.

За словами Безсмертного, не можна сказати, що в Україні все розвалилося.

"Відкривають якісь мости, пам'ятники, провели Євро-2012. Життя триває. Україна — як суспільство, територія, держава — значно сильніша за Януковича, Кучму та Ющенка. Тому вона впорається і з проблемами, що приніс Віктор Федорович", - зауважив політик.

Зараз ви читаєте новину «Януковича підтримують прихильники жорстких форм - Безсмертний ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути