пʼятниця, 24 листопада 2006 13:32

Януковича назвали найвпливовішим політиком серед "донецьких"

Прем"єр-міністра Віктора Януковича визнали лідером у рейтингу "50 найвпливовіших "донецьких" України", складеного тижневиком "Фокус".

Редакція журналу пояснює створення такого рейтингу тим, що зараз "донецькі" обіймають провідні позиції в політичній та діловій верхівках країни.

За Януковичем слідує член фракції Партії регіонів Ринат Ахметов, секретар РНБО Віталій Гайдук, перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров і віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв.

До "50 найвпливовіших "донецьких" також увійшов Йосип Кобзон (6 позиція), Сергій Тарута (9 позиція), Раїса Богатирьова (14 позиція), Петро Симоненко (21 позиція) та інші відомі політики і підприємці.

Рейтинг складений експертами редакції "Фокус", що майже зі 100 представників Донбасу вибрала 50 найвпливовіших персон.

До списку номінантів потрапили тільки ті, хто народився в Донецьку або Донецькій області, почали там свою політичну або ділову кар"єру, і зараз ведуть свій бізнес у цьому регіоні.

Впливовість журнал визначав за трьома критеріями: близькості до ухвалення державних рішень, масштабами підконтрольного бізнесу і впливу на громадську думку, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Януковича назвали найвпливовішим політиком серед "донецьких" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути