Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 15:31

Януковичу і Ко дорікнули бутафорією

Януковичу і Ко дорікнули бутафорією

У партії "Наша Україна" називають цинізмом святкування дня Конституції, яку влада постійно порушує.

Про це повідомляє прес-служба партії.

У партії, посилаючись на дослідження  зазначають, що у 2010 році майже 800 000 громадян України постраждали від насильства в правоохоронних органах, про що свідчать дані останніх досліджень.

"Це означає, що кожні 40 секунд в міліції відбуваються знущання. Відомо, що в 2010 році в установах міліції загинула 51 людина, а на 20 червня 2011 року вже налічується 26 загиблих", - підкреслюється у заяві.

"Нашоукраїнці", посилаючись на дослідження Центру Разумкова також наголошують, що понад 70% громадян України відчувають погіршення стану дотримання своїх економічних та соціальних прав.

"Наступ на права громадян, знущання і тортури разом з переслідуванням політичної опозиції відбувається на фоні стрімкої деградації судової системи, яка перетворюється на знаряддя бізнесових та політичних порахунків та не захищає громадян від владної сваволі", - зазначають у партії

"Взявши на себе всю повноту повноважень, нинішня влада несе пряму відповідальність за таке становище", - додають у "Нашій Україні"

Партія називає кожен крок влади бутафорним.

"Влада не розуміє і не відчуває загрозливої і гнітючої атмосфери, в якій живе країна. Відтак, незалежно від політичних поглядів і партійних уподобань, ми закликаємо всіх громадян країни не сумніватися у доцільності захищати свої права і активно виявляти громадянську позицію, щоб разом зупинити наступ на кожного з нас", - резюмують у партії.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу і Ко дорікнули бутафорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути