вівторок, 26 жовтня 2010 11:03

Януковича готуються відправити у небо?

Януковича готуються відправити у небо?

Державіадміністрація отримала поправки до наказу Мінтрансу від 2004 року, згідно до якого вертолітні майданчики зможуть споруджувати не в 500 метрах від найближчих будівель, як зараз, а в 60.

Таким, чином, як пише "Сегодня", будівництво вертолітного майданчику на Парковій дорозі для санавіації, де, за інформацією київської мерї, зможе сідати й президент, - лише початок.

Наразі київська міська адміністрація знайшла місце для 17 майданчиків.

"Ми подали свої пропозиції разом з Мінтрансом у Кабмін. Поки затверджені точно тільки 9 адрес, за деякими з них будуть розглядатися по 2-3 майданчики", - сказав начальник столичного Головного управління надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний.

Так, скоро вертолітні майданчики можуть з'явитися на вулиці Дегтярівській, 23 (Інфекційна клінічна дитяча лікарня), вулиці Багговутівській, 1 (Київська обласна клінічна лікарня), вулиці Підвисоцького, 4-а (Київська клінічна лікарня №2), вулиці Шолуденка, 26-28/4 (стадіон "Старт"), Спортивній площі, 1 (НСК "Олімпійський), проспекті Комарова, 3 (Київська клінічна лікарня №6), вулиці Солом'янській, 17 (Київська клінічна лікарня № 4), проспект Бажана, 12-а (клініка Борис"), Харківському шосе, 121 (Клінічна лікарня №1)

За словами, Пшеничного, поки що за цими адресами літати приватним компаніям не дозволять, проте надалі усе можливо.

Варто відзначити, що Черновецький вже давно заявляв про намір зробити вертоліт міським транспортом. Разом з тим, вертольоту для подорожей по місту коштують близько 3 мільйонів доларів. А вартість проїзду видання оцінює не менше ніж в 500 гривень.

Нагадаємо, що в ынтерв'ю одному зі ЗМІ, глава держави заявив, що найближчим часом почне літати Києвом на вертольоті.

Зараз ви читаєте новину «Януковича готуються відправити у небо?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути