понеділок, 25 січня 2010 10:20

Януковича дуже просять не боятися Тимошенко і прийти на дебати

Януковича дуже просять не боятися Тимошенко і прийти на дебати

У відкритому зверненні до кандидата на пост президента України Віктора Януковича громадські організації та журналісти закликають його взяти участь в передвиборних телевізійних дебатах перед повторним голосуванням, повідомляє "Телекритика".

"У 2004 році ані значні розходження у поглядах, ані вкрай напружена і сповнена негативу передвиборна боротьба не завадили вам двічі зустрітись у прямому ефірі з вашим тогочасним опонентом Віктором Ющенком.

Закликаємо вас і цього разу, відкинувши всі особисті упередження, вчинити як кандидат на посаду глави цивілізованої правової держави та взяти участь у телевізійних дебатах, довівши свою відданість демократичним принципам та повагу до процедур, які є елементами відповідальності політика перед народом", - говориться у зверненні

У зверненні також вказується, що всі громадяни України, "зацікавлені в конструктивній дискусії та наочному порівнянні двох бачень майбутнього держави".

"Формат і режим проведення теледебатів може бути визначений таким чином, щоб унеможливити маніпуляції, взаємні звинувачення та деструктивні висловлювання, утримавши дискусію в руслі обміну думками про стратегію розвитку України, шляхи виконання передвиборних програм, національні економічні та гуманітарні пріоритети.

За бажання, до формування порядку денного та участі в дебатах можна залучити незалежних експертів та учасників команд обох кандидатів", - говориться у зверненні.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія призначила теледебати між кандидатами, що пройшли в другий тур виборів президента, на 1 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Януковича дуже просять не боятися Тимошенко і прийти на дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути