Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 16:43

Янукович запізнився із президентством на 50 років - Рибачук

Автор: Фото: Сергій Старостенко
 

Польща поставила задачу під час її президентства в ЄС парафувати угоду України з ЄС. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній віце-прем'єр та керівник Секретаріату президента Ющенка Олег Рибачук.

"Вони борються до кінця, вчепились зубами, але м'яч зараз не на їхньому полі. Поляки чесно кажуть, що з такою українською владою це вкрай важко. Якщо Янукович не відчує настрій цієї резолюції, то Польща вже нічого не вдіє", - наголосив він.

За словами Рибачука, поведінку Януковича можна назвати "донством".

"Але донство у ХХІ столітті – вже неприпустимо. Так можна було поводитись у 1960-х, коли вождь африканської держави сварився з Москвою й брав гроші у Вашинґтона. А потім навпаки. Янукович запізнився із президентством на 50 років. Тоді він грав би разом із румунським Чаушеску, югославським Тіто, які маневрували. В сучасному світі таке сприймають як примітив", - зауважив колишній віце-прем'єр.

"Регіонали" співають мантру "ми потрібні Європі, що ми не робили б". Це все одно, що перед стрибком у прірву переконувати себе, ніби там м'яка солома", - додав він.

Чому Олег Рибачук СБУ називає ФСБ (у) читайте у новому номері журналу "Країна" № 42 (95) за 4 листопада 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запізнився із президентством на 50 років - Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути