четвер, 07 квітня 2011 16:12

Янукович закликав губернаторів нацьковувати прокуратуру на боржників із зарплати

Янукович закликав губернаторів нацьковувати прокуратуру на боржників із зарплати

Зростання заборгованості із заробітної плати є неприпустимим.

Про це під час засідання ради регіонів сказав президент Віктор Янукович.

У той же час, за словами глави держави в деяких галузях життєдіяльності країни спостерігаються негативні тенденції щодо зростання заборгованостей не тільки по зарплаті, але й збільшуються борги по оплаті за житлово-комунальні послуги.

"Сьогодні є закони, сьогодні є Генеральна прокуратура ... Ми зараз приділяємо достатньо уваги до тих, хто порушує закони. Але я звертаюся до всіх представників влади - використовувати сьогодні ваші повноваження і не допускати того, щоб зростала заборгованість із зарплати. В умовах, коли зростають ціни, це взагалі неприпустимо", - заявив Янукович.

Глава держави також просить прем'єра Миколу Азарова визначитися з термінами впровадження в Україні єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Я ще раз прошу і повторюю, ви, Микола Янович, назвіть мені строки, коли ви разом з головами обласних державних адміністрацій відпрацюєте це питання і наведете з цих питань порядок", - сказав він.

За словами Януковича, різниця на тарифи за житлово-комунальні послуги у різних регіонах до цих пір зберігається. "Хіба це справедливо?", - обурився президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав губернаторів нацьковувати прокуратуру на боржників із зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути