середа, 06 квітня 2011 17:08

Янукович забув назву країни, в яку літав минулого тижня

Янукович забув назву країни, в яку літав минулого тижня

Президент України Віктор Янукович під час публічної презентації інвестиційної реформи розповів свої враження від поїздки у Сінгапур та Бруней.

"80% усього житла там-соціальне. Це найбагатша країна світу", - сказав він, звертаючись до віце-прем'єра з регіонального розвитку Віктора Тихонова.

Під час розповіді про термінал зрідженого газу Янукович ледь не обмовився: "Ми побачили, що він був побудований 1972 року. В цьому..."

"Брунеї", - підказав йому голова робочої групи "Національних проектів" Владислав Каськів.

"А я хотів сказати Бахрейні. Коли ми їхали туди, нашу делегацію вчили правильно вимовляти, щоб не образити господарів. Начебто відома країна, показухою не займається, однак люди там живуть. Понад 50 тисяч доларів ВВП на душу населення", - відповів Янукович

"Так ось, цей термінал скрапленого газу, який ми розглядали 72 роки! Побудували його тоді компанії "Міцубісі" та "Шевроле". Цікаво було подивитися на це чудове явище, яке побудовано у 1972 році і до цього дня не втратило своєї сучасності. Вони його потихеньку модернізують, доробляють і він працює", - резюмував Янукович.

Нагадаємо, що це далеко не перший географічний конфуз глави держави. Раніше Янукович, зокрема переплутав Італію та Ірландію. В той же час, глава держави під час відвідання однієї зі шкіл запевняв, що з географії в нього було відмінно.

Зараз ви читаєте новину «Янукович забув назву країни, в яку літав минулого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути