середа, 07 квітня 2010 10:10

Янукович взяв до Казахстану 5 міністрів та Льовочкіна

Янукович взяв до Казахстану 5 міністрів та Льовочкіна

Президент України Віктор Янукович відбув з одноденним офіційним візитом до Республіки Казахстан.

Як повідомили у прес-службі Президента України, метою візиту є надання нового імпульсу взаємним відносинам України і Казахстану та виведення їх на якісно новий рівень.

У рамках візиту передбачається зустріч президента України Януковича з Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим у вузькому колі та переговори у розширеному складі.

Під час переговорів глави двох держав обговорять широке коло питань двосторонніх відносин, зокрема, в енергетичній, транспортній, аерокосмічній, машинобудівній галузях.

Окремою темою переговорів стане обговорення актуальних проблем глобального і регіонального співробітництва, взаємодії міжнародних організацій, зокрема ОБСЄ, де Казахстан головує у 2010 році.

До складу офіційної української делегації увійшли глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, міністр з питань палива та енергетики Юрій Бойко, міністр транспорту та зв"язку Костянтин Єфіменко, міністр промислової політики Дмитро Колесніков, міністр аграрної політики Микола Присяжнюк, генеральний директор Національного космічного агентства Юрій Алексєєв.

Зараз ви читаєте новину «Янукович взяв до Казахстану 5 міністрів та Льовочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути