неділя, 09 грудня 2012 13:55

Янукович вніс кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра

Янукович вніс кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра
Янукович хоче повернути Азарова в крісло прем'єра. Фото: mignews.com.ua

Президент України Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Нагадаємо, що 6 грудня під час зустрічі з новопризначеними надзвичайними і повноважними послами іноземних держав глава української держави заявив, що визначиться з кандидатурою прем'єр-міністра до кінця тижня. Віктор Янукович зазначив, що підпише подання щодо кандидатури керівника уряду та проведе з ним співбесіду перед державним візитом в Індію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович пообіцяв призначити нового прем'єр-міністра до кінця тижня

У неділю, 9 грудня Янукович починає державний візит до Індії, який триватиме до 12 грудня.

Нагадаємо, 3 грудня прем'єр Азаров звернувся до глави держави з заявою про відставку у зв'язку з обранням народним депутатом. Янукович прийняв відставку прем'єр-міністра і всього складу Кабінету міністрів. Відповідний указ №673/2012 глава держави підписав 3 грудня, повідомляється на його офіційному сайті. Указ набирає чинності з дня його опублікування. Цим же указом президент доручив Кабміну продовжувати виконувати свої повноваження до початку роботи нового складу уряду після його формування.

5 грудня Янукович заявив, що Азаров має великі шанси зберегти за собою крісло прем'єра, але все буде залежати від того, кого він долучить до своєї команди.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вніс кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути