вівторок, 01 жовтня 2013 01:53

Янукович вирішить питання Тимошенко після підписання асоціації і не під тиском інших держав - Герман

Янукович вирішить питання Тимошенко після підписання асоціації і не під тиском інших держав - Герман
Ганна Герман. Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат Ганна Герман вважає , що президент вирішить питання екс -прем'єра Юлії Тимошенко після підписання Угоди про асоціацію з ЄС і не під тиском інших держав і лідерів.

"Я вірю, що , підписавши асоціацію, ставши міцно на ноги, президент України, який шукає виходи з цієї ситуації, знайде вихід з цієї ситуації і полегшить долю своєї опонентки", - заявила вона в ефірі програми" Свобода слова" на каналі ICTV у понеділок увечері.

У той же час вона додала : "Але полегшить не під тиском чужих держав і чужих лідерів , не під погрозами , що якщо ви не зробите це , ми з вами не підпишемо . Ні. Він зробить це з висоти свого милосердя , свого християнського переконання і своєї сутності " .

У відповідь на уточнююче питання , вона в це вірить або знає про це , Герман заявила: "Я вірю в це. І якщо моя віра перед вами виявиться лише ілюзіями моїми, я готова прийти і сказати: я назавжди йду з політики , бо я помилилася в цій людині. Але я знаю цю людину більше восьми років"

Крім того, народний депутат висловила сподівання, що Тимошенко зробить заяву, в якій скаже, що доля євроінтеграції України важливіше долі однієї людини.

"Я вірю, що слідом за Меркель, яка заявила, що Україна має підписати асоціацію, незважаючи на цей фактор, скажуть це і інші країни", - додала вона.

Герман переконана , що "карту Тимошенко будуть розігрувати опоненти України ".

Вона також зазначила: "Юлія Володимирівна, сама того не бажаючи, стала механізмом, який використовують вороги України для того, щоб не пустити Україну на західний шлях її розвитку".

Зараз ви читаєте новину «Янукович вирішить питання Тимошенко після підписання асоціації і не під тиском інших держав - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути