Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2008 11:14

Янукович відмовився святкувати День незалежності з Ющенком

24 серпня в День Незалежності лідер Партії регіонів Віктор Янукович не братиме участі в урочистостях, присвячених святу разом з іншими політичними діячами

Про це повідомила народний депутат України від ПР Ганна Герман.

"У Віктора Федоровича буде окрема програма. Він не буде разом із Ющенком. Свій день лідер опозиції почне з відвідин Києво-Печерської лаври о 8:00", - сказала вона.

Нагадаємо, у день святкування Дня Незалежності України в Києві планується провести низку заходів загальнодержавного значення: урочисте покладення квітів пам"ятникам відомих і загальнополітичних діячів (23 серпня), церемонія підняття Державного прапора України (23 серпня).

24 серпня почнеться з проведення в Софійському соборі Києва за участю керівників країни Молитви за Україну та український народ (24 серпня).

Після цього буде проведений парад військ по вулиці Хрещатик і Майдану, святковий фейєрверк на Майдані.

О 14:00 24 серпня почнеться грандіозний концерт на Майдані Незалежості.

Окрім цього, у програмі заходів планується відкриття пам"ятника журналістові Георгію Гонгадзе і журналістам, які загинули за невияснених обставин по вулиці Васильківській, 115-121.

"Для гідного святкування 17-ої річниці незалежності України" КМДА також планує демонтувати комерційну рекламу на центральних вулицях Києва. Будинки вздовж вулиці Хрещатик і Майдану будуть святково оформлені, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відмовився святкувати День незалежності з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути