вівторок, 13 квітня 2010 09:02

Янукович віддасть опозиції свободу слова

Янукович віддасть опозиції свободу слова

Президент України Віктор Янукович вважає, що керівником парламентського комітету з питань свободи слова має стати представник опозиції.

Таку думку він висловив в інтерв"ю виданню "Вашингтон пост" у понеділок у Вашингтоні.

"Я завжди відстоював принципи свободи слова, і робитиму це й надалі. Підтвердженням цьому є те, що ми готові віддати комітет (комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації)", - сказав він, коментуючи звернення до нього колективу українського телеканалу TVi.

Це звернення опубліковане в цьому виданні "Вашингтон пост" у понеділок з позначкою "на правах реклами".

Раніше в Україні було опубліковано відкритий лист колективу каналу TVi з проханням припинити втручання Служби безпеки України в роботу телевізійного ринку

Раніше парламентський комітет з питань свободи слова та інформації очолювала Ганна Герман (Фракція Партія регіонів), яка після призначення заступником глави адміністрації президента достроково склала депутатські повноваження.

31 березня голова фракції ПР Олександр Єфремов запропонував парламенту вибрати депутата від ПР Олену Бондаренко головою парламентського комітету з питань свободи слова та інформації. При цьому БЮТ наполягає, щоб головою цього комітету було обрано представника опозиції.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Зараз ви читаєте новину «Янукович віддасть опозиції свободу слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути