Ексклюзиви
неділя, 29 жовтня 2006 14:51

Янукович: Україна і Росія повинні бути передбачуваними партнерами один для одного

 

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що Україна і Росія мають заздалегідь розглянути питання місця дислокації Чорноморського флоту РФ після 2017 року. Про це Янукович сказав сьогодні в програмі "Вести недели", що транслювалася на територію Далекого Сходу.

- Попереду ще 10 років — до 2017 року, ми взагалі повинні прагнути прожити ці 10 років стабільно, — сказав Янукович (відповідно до двостороннього договору, ЧФ РФ буде перебувати в Севастополі до 2017 року).

- Звичайно, Росія повинна чітко розуміти, що їй вигідно — будувати бази в себе на території, у районі Новоросійська, або, можливо, експлуатувати якісь об"єкти в Криму. Ми повинні подивитися і це питання розглянути спільно, — зазначив український прем"єр.

За словами Януковича, "не повинно бути такого, щоб підійшов 2017 рік, ми до цього часу не визначилися, а в 2017 році говоримо — вибачите, до побачення".

- Такого не повинно бути, — наголосив він. — Такі партнери, як Україна і Росія, повинні й зобов"язані бути передбачуваними один для одного, пише ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Україна і Росія повинні бути передбачуваними партнерами один для одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути