четвер, 13 червня 2013 14:05

Янукович переконаний, що Україна врятує Європу від кризи

Янукович переконаний, що Україна врятує Європу від кризи
На думку Януковича, підписання Угоди про ЗВТ між Україною та ЄС допоможе процесу виходу Європи з кризи. Фото: comments.ua

Віктор Янукович вважає, що підписання Угоди про асоціацію ЄС з Україною буде сприяти виходу Європи з економічної кризи.

Про це він сказав на 18 саміті глав держав Центральної Європи.

"Ключовою складовою Угоди стане створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Це відкриє шлях до інтеграції економіки нашої країни у внутрішній ринок ЄС, а значить - буде стимулювати її якісну модернізацію", - заявив він.

Він зазначив, що європейський бізнес отримає можливість вільно функціонувати на українському ринку на основі чітких стандартів і зрозумілих правил.

"Я переконаний, що приєднання внутрішнього ринку України, її виробничих і сільськогосподарських потужностей до європейського економічного простору буде мати істотний позитивний вплив на загальноєвропейську економічну ситуацію і допоможе процесу виходу Європи з кризи", - переконаний президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Друзі асоціації" відзначили прогрес України на шляху до ЄС

Янукович також заявив, що Київ виступає за подальше розширення Європейського Союзу з включенням України в єдиний європейський політичний та економічний простір.

"Повноцінна інтеграція України в ЄС - це поки невикористаний потенціал економічного зростання для Європи, зміцнення загальноєвропейської стабільності та безпеки", - підкреслив Янукович.

При цьому президент зазначив, що европесимізм, який у зв'язку з кризовими явищами на континенті торкнувся багатьох в Євросоюзі, практично не позначилася на українському суспільстві.

При цьому Янукович підкреслив, що Європа - це цивілізаційно-історичний вибір України.

Він також зазначив, що такий вибір підтримує українське суспільство, переважна більшість основних політичних сил країни.

Зараз ви читаєте новину «Янукович переконаний, що Україна врятує Європу від кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути