пʼятниця, 25 вересня 2009 13:07

Янукович: Тимошенко хоче відновити цензуру!

Янукович: Тимошенко хоче відновити цензуру!

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає заборону критикувати дії уряду та прем"єр-міністра наступом на свободу слова і поверненням до тоталітаризму.

"Цими днями стався безпрецедентний випадок – за допомогою підконтрольного суду влада заборонила критикувати дії уряду та прем"єр-міністра в усіх засобах масової інформації та в рекламі", - заявив Янукович.

Цей факт викликає у нього "глибоку стурбованість за долю демократії і свободи слова в Україні", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Намагання Юлії Тимошенко заборонити критику дій уряду, який вона очолює, та її власні промахи – це перший крок до повернення тоталітарної системи", - вважає Янукович.

"Це спроба за допомогою підконтрольних судів та репресивних органів відновити цензуру та взяти під повний контроль інформаційну сферу", - впевнений він.

Лідер "регіоналів" наголосив, що Україна будує громадянське суспільство і "треба визнати – уже немало зроблено на цьому шляху".

"Політики, які диктують цьому суспільству заборону плюралізму думок, заборону відкритого висловлювання оцінок роботи уряду і найвищих посадових осіб – небезпечні для суспільства і для майбутнього України", - заявляє він.

"Вони несуть у собі загрозу повного згортання демократичних процесів у нашій державі", - впевнений Янукович.

Він звертається до громадян України і світової спільноти:

"Ми разом можемо зупинити повернення тоталітарних проявів в Україні. Ми разом можемо зберегти надбання демократії у нашій державі".

"Я готовий подати руку кожному, хто поповнить лави борців проти цензури в пресі, за свободу і вільне висловлювання думок", - запевняє лідер "регіоналів", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Тимошенко хоче відновити цензуру!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути