понеділок, 04 січня 2010 17:45

Янукович: Танці Тимошенко на Майдані обійшлися в сотні тисяч доларів

Янукович: Танці Тимошенко на Майдані обійшлися в сотні тисяч доларів
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович звинувачує Юлію Тимошенко в тому, що кошти, що були витрачені на новорічний феєрверк, можна було пустити на соцвиплати.

"Стара влада по-старому почала новий рік. Тобто, з невиконання обіцянок", - цитує слова Януковича прес-служба "Регіонів".

Янукович нагадав, що "з 1 січня люди повинні були отримувати мінімальні пенсії на 150 гривень більше, але людям платять пенсії, як у минулому році - тобто, без підвищення".

"Це - безвідповідально та злочинно. Як президент, я не допущу такого знущання над пенсіонерами", - наголосив кандидат.

Янукович зауважив, як "влада вміє дбати лише про себе": "Ми всі бачили, які феєрверки та танці влаштували вони на Майдані у новорічну ніч".

"У той час, як десятки тисяч людей у всій країні сиділи без грошей, без світла і тепла. У будинках не працювали ліфти, і багато людей похилого віку мусили пішки діставатися до своїх квартир", - зазначив лідер Партії регіонів.

"А матері не змогли підготувати дітлахів до новорічних ранків, бо в будинках не було гарячої води. На мізерні пенсії і зарплати мільйони українців не змогли накрити святковий стіл", - продовжив Янукович.

Лідер "Регіонів" підкреслив, що "Тимошенко у цей час пускала на вітер на Майдані сотні тисяч доларів, а ці гроші можна було витратити на допомогу бідним, на те, щоб забезпечити людей найнеобхіднішим, на доплати до мінімальних пенсій і зарплат".

"Люди, які провели новорічну ніч без світла і тепла, не могли додзвонитися нікуди - ні до Кабміну, ні до секретаріату президента, ні до житлово-комунальних контор - чиновники гуляли та пили", - заявляє Янукович.

"Країна, саме та, найбідніша, жила зовсім іншим життям - не лише без феєрверків та бризок шампанського, але і без найнеобхіднішого для людини. Такої ганебної та безсовісної влади в Україні не було ніколи", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Танці Тимошенко на Майдані обійшлися в сотні тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути