середа, 15 серпня 2012 21:03

Янукович став почесним артеківцем і дав Крутому "народного артиста"

Янукович став почесним артеківцем і дав Крутому "народного артиста"
Фото: pn.mk.ua

Президент України Віктор Янукович відвідав міжнародний дитячий центр "Артек", де ознайомився з роботою табору, а також відвідав урочисту церемонію відкриття п'ятого міжнародного конкурсу молодих виконавців "Дитяча нова хвиля - 2012".

Президент оглянув табір "Морський", поговорив з дітьми, відповів на їхні запитання. Так, один з артеківців запитав Януковича, що потрібно зробити, щоб стати президентом. Глава держави на це відповів: "Потрібно мати лідерські якості, розвивати їх, займатися спортом, добре вчитися опановувати знаннями і ще дуже багато треба вміти. Але найголовніше - все це робити з любов'ю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Янукович здійснить робочу поїздку до Севастополя

Хлопці присвятили Януковича в почесні артеківці, пов'язали йому артеківський галстук, подарували куртку із символікою табору, яку він відразу надяг. У цій куртці президент відкрив конкурс "Дитяча нова хвиля - 2012". При цьому він висловив упевненість, що всі учасники конкурсу є дуже талановитими, і у них велике майбутнє. Звертаючись до глядачів, він зазначив: "Колись, коли я був меншим, я мріяв, що коли-небудь буду артеківцем. І сьогодні збулася моя мрія".

Він також нагадав, що за час існування "Артека", у ньому відпочили діти практично з усіх країн світу. За його словами, зараз завершується реконструкція табору, після чого він стане ще краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовний закон підписано завдяки "інтелігенції"

Янукович привітав з відкриттям конкурсу головного організатора, голови журі, композитора Ігоря Крутого. Він також повідомив зі сцени, що Крутий удостоєний звання народного артиста України і вручив йому нагороду.

Зараз ви читаєте новину «Янукович став почесним артеківцем і дав Крутому "народного артиста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути