понеділок, 19 грудня 2011 16:46

Спецтема: Саміт Україна-ЄС

Янукович сподівається, що потрапить у Зону вільної торгівлі з ЄС до 2014 року

Янукович сподівається, що потрапить у Зону вільної торгівлі з ЄС до 2014 року

Президент Віктор Янукович сподівається, що основні моменти створення Зони вільної торгівлі (ЗВТ) з Євросоюзом Україна вирішить до кінця 2011 року. Водночас він прогнозує, що уся робота відносно ЗВТ буде завершена до кінця 2014 року.

Про це Янукович заявив, відповідаючи на запитання журналістів під час саміту Україна-ЄС у Києві, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Плануємо завершити прийняття по основних пунктах у грудні. Парламент працюватиме ще тиждень. Сподіваємось, за цей час нам вийде все завершити. Робоча група з ЄС свідчить, що ми рухаємось у заданому високому темпі", - наголосив Янукович.

Він припустив, що остаточний документ про ЗВТ буде "якщо не в січні, то в лютому, і він теж позначить строки".

"Думаю, до ЄВРО-2012 ми вже матимемо результат, який створить комфортніші умови для європейських уболівальників", - додав президент.

Він висловив сподівання, що уся робота завершиться до кінця 2014-го року.

"Можливо, раніше. Усе залежатиме і від політичної ситуації в Україні, і від бажання сторін. Поки що ми не бачимо жодних перепон. Політична ситуація в Україні стабільна, і бажання зробити цю роботу і в нас, і в наших партнерів є. Це сприятиме не лише економічному зростанню Європи та інших країн, а й дуже добре впливатиме на наші міжлюдські взаємини", - підкреслив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович сподівається, що потрапить у Зону вільної торгівлі з ЄС до 2014 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути