субота, 22 січня 2011 13:28

Янукович зігнав на свій виступ студентів та підлеглих

Янукович зігнав на свій виступ студентів та підлеглих

Президент України Віктор Янукович згадав про "живий ланцюг" під час урочистого зібрання у Палаці Україна, присвяченого Дню Соборності. Про це повідомляє кореспондент "Gazeta.ua".

"22 січня 1990 року, як і в далекому 1919 році на підтримку Соборності українських земель від Львова до Києва утворився "живий ланцюг". Відчуття єдності, братерства, прагнення свободи та відчуття незалежної України були для мільйонів громадян потужним поштовхом до проголошення незалежності. Сьогодні тема єдності набула величезної ваги", - зазначив Віктор Федорович.

Президент наголосив що сьогодні незалежність держави ставиться вище за інтереси окремих політичних сил. Віктор Янукович похвалився, що влада змогла встановити в країні політичну стабільність.

"Президент, парламентська більшість та уряд взяли на себе відповідальність за проведення реформ. Це не подобається політикам, які через невміння об'єднувати зусилля та нескінченні чвари привели країну до глибокої соціально-економічної кризи і тепер намагаються будь-якою ціною повернутися до влади. Навіть ціною того, що дискредитують державу в очах світової спільноти. Розповідають, що частина людей є патріотами, а частина їх антиподами. Ми це проходили п'ять років тому і нічого хорошого з цього не вийшло."

У своїй доповіді Янукович припустився помилки, але відразу виправився.

"Україна перетворюється на ринок збуту неякісної продукції і постачальника дешевої робочої сили, вона незалежна від імпорту. Вибачте, я помилився. Україна дуже залежна від імпорту енергетичної та високотехнологічної продукції."

Варто зазначити, Янукович читав доповідь, майже не піднімаючи очей.

Після промови Віктор Федорович спустився у залу, аби подивитися святковий концерт. Він усівся між екс-президентами України Леонідом Кучмою та Леонідом Кравчуком. Більшість глядачів у залі — це студенти та держслужбовці.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зігнав на свій виступ студентів та підлеглих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути