четвер, 12 грудня 2013 11:26

Янукович сказав Ештон, що скоро в Україні почнуться економічні проблеми

Янукович сказав Ештон, що скоро в Україні почнуться економічні проблеми
Кетрін Ештон Фото: liga.net

Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон впевнена, що можливі економічні труднощі, з якими зіткнеться Україна в час імплементації Угоди про асоціацію з ЄС, будуть вирішені як за допомогою Євросоюзу, так і за допомогою конкретного плану українських властей.

Про це глава європейської дипломатії заявила в четвер в Брюсселі напередодні засідання Ради ЄС з питань транспорту, телекомунікації та енергетики, - повідомляє "Інтерфакс- Україна"

Відповідаючи на питання журналістів про свою зустріч з президентом України Віктором Януковичем, Ештон повідомила, що в розмові з нею глава української держави говорив про економічні проблеми, які стануть перед країною в короткостроковій перспективі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон закликала Януковича не руйнувати компроміс

"З моєї точки зору, ці виклики, а вони - реальні, можуть бути вирішені підтримкою не тільки з боку інституцій Європейського Союзу, але також демонстрацією того, що у нього є серйозний економічний план для підписання Угоди про асоціацію. Це також допоможе залучити необхідні інвестиції. Але сьогодні приїжджає перший віце-прем'єр. Так що подивимося ", - сказала Ештон.

Як відомо, в четвер до Брюсселя прибуває делегація для проведення діалогу щодо імплементації Угоди про асоціацію. Її очолює перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

Зараз ви читаєте новину «Янукович сказав Ештон, що скоро в Україні почнуться економічні проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути