Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2009 08:17

Янукович про Раду, бюджет та продаж ОПЗ

Янукович про Раду, бюджет та продаж ОПЗ

Наступного тижня (5 - 9 жовтня) парламент не запрацює, якщо не буде ухвалено закон про підвищення соцстандартів.

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Якщо цей закон не буде розглядатися і він не буде ухвалений, природно, ніяке інше питання в парламенті розглядатися не буде", - сказав він.

Крім того, коментуючи урядовий проект держбюджету на 2010 рік, лідер регіоналів заявив: "Ми бачили цей бюджет, і цей бюджет швидше нагадує рекламний буклет БЮТ, ніж реальний документ".

"Про це говорить не тільки опозиція. Про це говорять і депутати, які входять до коаліції", - зазначив Янукович.

Він заявив, що "коаліція намагається підпорядкувати парламент одному з кандидатів у президенти від влади і фактично виконувати передвиборчу програму одного з кандидатів".

Коментуючи соціально-економічну ситуацію в державі Янукович заявив, що національна валюта знецінилася на 65%.

"У порівнянні з Росією вона знецінена на 22%. А є деякі держави СНД, в яких знецінення валюти відбулося на одиниці відсотків", - сказав лідер регіоналів.

"Рівень корупції в Україні найвищий у світі, і про це говорять всі рейтингові агентства. Рівень беззаконня найвищий", - зазначив він.

Також, відповідаючи на питання щодо ситуації з приватизацією Одеського припортового заводу, Янукович заявив: "Ми трошки почекаємо і подивимося".

"Хоча я вже читаю точки зору експертів, які кажуть, це цей спектакль буде продовжуватися в судах і це один із способів таким чином отримати можливість приватизації цього підприємства, задіявши судову систему", - сказав він.

"Зрозуміло, у кого вона в руках", - додав лідер Партії регіонів.

Крім того, коментуючи зниження рейтингів "Нафтогазу" і можливість його дефолту, Янукович заявив: "Ми б хотіли почути по цьому питанню позицію або звіт уряду, прем"єра, яка несе відповідальність за це".

Відповідаючи на питання, чи означає дефолт "Нафтогазу" дефолт України, він зазначив: "Звичайно, ні. Але підприємства такої величини і такого значення для економіки, для життєдіяльності держави...це катастрофа", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович про Раду, бюджет та продаж ОПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути