Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 18:13

Янукович прилетів до В'єтнаму розвивати бізнес

Янукович прилетів до В'єтнаму розвивати бізнес

У В'єтнамі розпочався перший із трьох державних візитів, запланованих в рамках південно-східно-азійського турне президента України Віктора Януковича.

Як повідомила прес-служба Януковича, сьогодні глава української держави прибув до Соціалістичної Республіки В'єтнам.

Під час зустрічей з керівництвом цієї країни Янукович планує порушити питання подальшого розвитку та інтенсифікації політичного діалогу на найвищому рівні, вироблення нових підходів і методів широкомасштабного співробітництва з метою досягнення конкретних домовленостей щодо поглиблення співпраці, насамперед у торговельно-економічній сфері.

За інформацією прес-служби, візит глави української держави підтвердить відданість сторін подальшому розвитку багатогранних відносин між Україною та В'єтнамом "з метою максимального використання наявного потенціалу для забезпечення потреб економічного розвитку двох країн, надасть потужного імпульсу зміцненню взаємодії у всіх сферах українсько-в'єтнамських відносин на близьку та довгострокову перспективи, у тому числі й шляхом підвищення ефективності роботи наявних механізмів двосторонньої співпраці".

Програмою візиту також передбачається виступ президента України на українсько-в'єтнамському бізнес-форумі, участь в якому братимуть провідні представники ділових кіл двох країн.

У рамках візиту Януковича до В'єтнаму плануються до підписання вісім важливих документів, спрямованих на поглиблення двостороннього співробітництва.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прилетів до В'єтнаму розвивати бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути