неділя, 01 вересня 2013 12:28

Янукович прийде на відкриття третьої сесії парламенту - Рибак

Янукович прийде на відкриття третьої сесії парламенту - Рибак
Володимир Рибак. Фото: tvi.ua

Президент України Віктор Янукович прийде на відкриття третьої сесії Верховної Ради України VII скликання , заявляє голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

"Я думаю , що президент буде на відкритті третин сесії сьомого скликання" , - сказав Рибак журналістам у неділю в Макіївці Донецької області.

Спікер зазначив, що " період учнівства " у народних депутатів повинен залишитися в минулому , а його завдання , як керівника парламенту , дати рівні права депутатам як опозиції , так і більшості , щоб ті " чули один одного". " А рішення приймати тільки методом голосування" , - додав Рибак.

Він нагадав , що на минулому парламентської сесії йому довелося одне засідання проводити в іншій будівлі , оскільки в будівлі Верховної Ради для цього " не було можливості". "Я цього дуже-дуже не хочу" , - зазначив спікер.

Керівник українського парламенту відзначив провідну роль комітетів у підготовці законопроектів і підкреслив , що всі гострі рішення і дискусії мають відбуватися в комітетах , а те, що в комітетах викликає проблему , повинно бути винесено у сесійний зал.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прийде на відкриття третьої сесії парламенту - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути