Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2013 01:20

Янукович придумав заняття для "регіоналів"-противників євроінтеграції

Янукович придумав заняття для "регіоналів"-противників євроінтеграції
Віктор Янукович. Фото: tsn.ua

Народні депутати-"регіонали", які виступають проти євроінтеграції України, будуть допомагати нашій державі розвивати співпрацю з країнами Митного союзу.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив президент Віктор Янукович, коментуючи той факт, що у парламентській фракції Партії регіонів є депутати, які не збираються голосувати за євроінтеграційні закони.

За словами глави держави, такі розбіжності усередині провладної політсили є "абсолютно природним процесом".

"Це дзеркальне відображення суспільства", - пояснив Янукович.

Він додав, що народні обранці, які виступають проти інтеграції України з Європейським Союзом, будуть допомагати їй налагоджувати співпрацю з країнами Митного союзу.

"Та частина депутатів, які є прихильниками Митного союзу, вона буде стимулювати і парламент, і фракцію Партії регіонів на ті процеси, які будуть спрямовані на інтеграцію в Митний союз, і Євразійський союз, його буде вже створено", - зазначив Янукович.

Водночас президент висловив сподівання на прийняття парламентаріями усіх законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

"Ця осінь - це проміжний етап, який підведе підсумки того, що було зроблено не просто за останні роки, а, можна сказати, за великий період часу, відтоді як було прийнято стратегічне рішення про те, що Україна йде шляхом європейської інтеграції", - наголосив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович придумав заняття для "регіоналів"-противників євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути