Ексклюзиви
середа, 25 травня 2011 20:55

Янукович працює у кабінеті без комп'ютера
8

Президент Віктор Янукович показав українцям свій робочий кабінет, у якому зустрівся з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Керманичі держави обговорювали болючі питання для країни, проте одного з блогерів Української правди привернула увагу відсутність комп'ютера на столі у президента.

"Для мене стало шоком, що там немає... монітора від комп'ютера. Ікони – є. Малахітовий набір для писання – є. Торшер – є. А монітора – немає! Тобто президент 45-мільйонної України не може навіть самостійно зайти в інтернет!", - написав він.

У свою чергу прес-секретар глави держави Дарина Чепак повідомила Gazeta.ua, що у президента дійсно немає в кабінеті комп'ютера.

"На столі президента справді немає комп'ютера. Наскільки я знаю, він користується ноутбуком", - розповіла вона.

Дарина Чепак також зазначила, що Янукович є проінформованою людиною.

"Він користується усіма засобами інформації, як і будь-яка нормальна людина. Крім того має інші джерела інформації. Глава держави щоденно отримує моніторинг, до якого входять радіо, телебачення, вітчизняні, закордонні електронні та друковані ЗМІ, матеріали інформагенцій. Також президенту роблять періодичні доповіді про стан справ у державі", - додала вона.

На запитання, чи читає сам президент новини в інтернеті, Чепак відповіла: "З його слів я підозрюю, що так. Він володіє усією інформацією. Деколи він, наприклад, говорить речі, які існують тільки в інтернеті. З цього я можу зробити висновок, що глава держави це прочитав у мережі або в моніторингу. Насправді моніторинги у нього обширні".

Зараз ви читаєте новину «Янукович працює у кабінеті без комп'ютера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути