середа, 26 серпня 2009 14:53

Янукович: ПР примусить БЮТ підвищити соцстандарти

Янукович: ПР примусить БЮТ підвищити соцстандарти
Фракція Партії регіонів наполягатиме на розгляді 1 вересня на сесії Верховної Ради першим питанням законопроекту про підвищення мінімального рівня зарплати і прожиткового мінімуму, заявив лідер партії Віктор Янукович.

"Ми наполягатимемо: 1 вересня першим питанням розглянути і ухвалити цей закон", - сказав він в інтерв"ю журналістам в середу в Києві.

За словами Януковича, фракція Партії регіонів буде не тільки в черговий раз закликати колег до ухвалення цього закону, "але й примушуватиме їх до ухвалення цього рішення".

"І якщо вони (депутати) на це не підуть, ми будемо вживати всі заходи, передбачені законом. Ми займемо, однозначно, наполегливу позицію, щоб цей закон був ухвалений вже у вересні і почав діяти", - сказав він.

Янукович висловив надію, що депутатський корпус підтримає ухвалення цього закону. "Оскільки наближається президентська кампанія, то у наших опонентів немає іншого шляху, окрім ухвалення позитивного рішення", - відзначив він.

Коментуючи заяву спікера Володимира Литвина про необхідність ухвалення цього закону, Янукович відзначив, що таким чином глава парламенту "зорієнтувався" в настроях людей.

"Володимир Михайлович - досвідчений політик, він чудово розуміє, що займати іншу позицію не можна. Він побував в регіонах, почув настрої людей і побачив, і природно, зорієнтувався", - підкреслив він, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: ПР примусить БЮТ підвищити соцстандарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути