субота, 25 травня 2013 10:24

Янукович пообіцяв, що держава дбатиме про інтелектуальний потенціал народу

Янукович пообіцяв, що держава дбатиме про інтелектуальний потенціал народу
Віктор Янукович Фото: tsn.ua

Президент Віктор Янукович привітав працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження з нагоди професійного свята. Вітання опубліковано на офіційному сайті глави держави.

"Книжки формують нас як особистостей, поглиблюють розуміння життя, вагомо сприяють професійному зростанню. Сучасна книга з будь-якої галузі знань є неоціненною інвестицією в сьогодення та майбутнє України. Держава буде і надалі підтримувати національне книгодрукування, дбати про розвиток духовного та інтелектуального потенціалу Українського народу", - йдеться у привітанні.

Президент висловив переконання, що створення умов для видавничої справи та культури читання стануть вагомим підгрунтям для модернізації країни, соціальної мобільності її громадян.

Усім, хто причетний до створення та розповсюдження друкованого слова, Янукович побажав міцного здоров'я, щастя і нових професійних здобутків.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв, що держава дбатиме про інтелектуальний потенціал народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути