понеділок, 13 грудня 2010 16:35

Янукович пообіцяв найближчим часом справедливу пенсію

Янукович пообіцяв найближчим часом справедливу пенсію

Президент України Віктор Янукович вважає скорочення кількості міністерств та відомств першим кроком у реформуванні державної влади.

Про це він заявив на засіданні Ради регіонів.

"Найближчим часом ми завершимо реформу державної служби і перейдемо до наступного етапу, який пов'язаний із реформуванням влади на місцях. Його мета - оптимізувати систему державного управління в регіонах. Підняти її ефективність, прибрати зайві рівні адміністрування, скоротити кількість чиновників. Цей процес торкнеться всіх нас. Я очікую активної участі у ньому", - зазначив президент.

За його словами, реформування державної влади буде знаходитись під його безпосереднім контролем. Янукович наголосив, що він не допустить свавілля у цьому питанні. Він називає пріоритетом у виконанні реформ боротьбу з бюрократією та корупцією. Глава держави виступає за здійснення рішучих кроків у соціальній сфері, тому що без цього ситуація тільки погіршуватиметься.

"По-перше: ми повинні говорити правду. По-друге: зробити все, щоб з року у рік пенсія дійсно збільшувалась, і щоб вони була справедливою" , - сказав Янукович.

Нагадаємо, під час засідання комітету з економічних реформ президент Янукович забув розрив між мінімальною та максимальною пенсіями.

"Не може такого бути, щоб у пенсіонера була пенсія... Яка в нас мінімальна пенсія?", - звернувся він до прем'єра Миколи Азарова, який сидів поруч у президії.

"740 гривень", - повідомив йому той.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв найближчим часом справедливу пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути