неділя, 04 липня 2010 13:43

Янукович пообіцяв морським офіцерам удвічі більшу зарплату

Янукович пообіцяв морським офіцерам удвічі більшу зарплату

З 1 жовтня заробітну плату офіцерів Військово-Морських Сил України буде підвищено в два рази.

Про це сьогодні в Севастополі заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи на борту фрегата "Гетьман Сагайдачний" з привітальною промовою з нагоди Дня флоту України.

Янукович зазначив, що "керівництво країни вживає рішучих заходів з кардинальної зміни підходів бюджетної політики у сфері національної безпеки і оборони, докладає максимум зусиль для забезпечення правового і соціального захисту військовослужбовців. Хочу, щоб усі пам`ятали: розвиток українського флоту є пріоритетним напрямом у діяльності Президента України і має стати безумовним пріоритетом всіх гілок влади".

Він додав, що вчора ухвалив рішення підвищити в два рази з 1 жовтня цього року заробітну плату офіцерам, військовим льотчикам Військово-Морських Сил України.

"Наше завдання - створення сильного флоту, готового адекватно реагувати на сучасні виклики і погрози. Ми маємо відродити славу України як сильної морської держави", - наголосив Президент.

"Переконаний, що вже найближчим часом спільними зусиллями ми відновимо суднобудівну галузь, моряки одержать сучасні кораблі й озброєння", - сказав він, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв морським офіцерам удвічі більшу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути