Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2014 14:14

Янукович допомагає Путіну розвалити Україну - Фесенко

Янукович допомагає Путіну розвалити Україну - Фесенко
фото: podrobnosti.ua

Мета прес-конференцій колишнього президента Віктора Януковича — показати, що він живий. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав керівник Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.


"Сьогоднішня заява Януковича нічого не означає. Він досі робить вигляд, що залишається президентом. Хто його в Україні визнає президентом? Лише кримські сепаратисти. Також Росія, яка використовує як інструмент для реалізації своїх сценаріїв. Спочатку відділення Криму, а потім руйнування нашої держави. Бачимо ситуацію в Луганську, Донецьку, Харкові", - зауважив експерт.


За його словами, російський президент Володимир Путін вважає українську державність історичною помилкою.


"Зараз намагається це виправити. А Янукович у цьому допомагає. Мета виходу Януковича на люди — продемонструвати, що він живий. Йому навіть не дають можливості відповісти на питання, щоб не зморозив чергової дурні. Навіть в Москві йому не довіряють. Йому написали заяву, підготували і випустили", - наголосив Фесенко.


Нагадаємо, сьогодні Віктор Янукович зібрав прес-конференцію в російському Ростові-на Дону. Заявив, що живий і залишається президентом України. Зачитував заяву 8 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Янукович допомагає Путіну розвалити Україну - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути