понеділок, 28 травня 2012 10:22

Янукович похвалив прикордонників за сумлінність

Янукович похвалив прикордонників за сумлінність
Віктор Янукович розраховує на професіоналізм прикордонників. Фото: uriy-gluhov.blogspot.com

Президент Віктор Янукович вважає, що Державна прикордонна служба сумлінно виконує свій конституційний обов'язок.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться в офіційному вітанні Януковича військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Державної прикордонної служби з нагоди Дня прикордонника.

"Сьогодні Державна прикордонна служба України - важливий інститут національної безпеки держави, гарант надійного заслону нелегальній міграції, контрабанді, торгівлі людьми та іншій протиправній діяльності на державному кордоні", - відзначив Янукович.

За його словами, на шляху зміцнення міжнародного партнерства, системної інтеграції держави до Європейського співтовариства вітчизняне прикордонне відомство "зробило вагомий внесок у створення сприятливих умов для співробітництва в усіх сферах політичного, економічного та суспільного життя".

"Висловлюю щиру вдячність багатотисячному колективу охоронців кордонів України за сумлінне виконання конституційного обов'язку.

Переконаний, що ви і надалі з честю виконуватимете визначені державою завдання, виявляючи при цьому мужність, витримку та високий професіоналізм, примножуючи славні традиції своїх попередників", - заявив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалив прикордонників за сумлінність ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути