пʼятниця, 08 лютого 2013 11:41

Янукович: "Підписання Угоди про асоціацію з ЄС є нашим пріоритетом"

Янукович: "Підписання Угоди про асоціацію з ЄС є нашим пріоритетом"
Янукович розглядає візит єврокомісара в Україну як знаковий напередодні саміту Україна-ЄС. Фото: podrobnosti.ua

Президент України Віктор Янукович запевнив єврокомісара з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле, що Київ працює над усуненням перешкод для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі залишається нашим пріоритетом і завданням на цей короткий період часу - до листопада 2013 року. Ми добре розуміємо, що окремим питанням нам потрібно знайти прогрес, набагато більший, ніж він є зараз", - сказав президент на зустрічі з Фюле у п'ятницю в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повинна чітко визначитися з інтеграцією, ЄС довго не чекатиме - Фюле

Янукович також підкреслив, що розглядає візит єврокомісара в Україну як знаковий напередодні саміту Україна-ЄС (відбудеться 25 лютого у Брюсселі).

"Ми уважно вивчили ті сигнали ЄС з приводу перспектив подальшого розвитку наших відносин, ми продовжуємо працювати над реформами, які ми розпочали у 2010 році, серед яких і реформи, спрямовані на подолання тих недоліків, які були озвучені під час виборів", - підкреслив президент.

Очікується, що Угоду про асоціацію Україна-ЄС, яке включає угоду про зону вільної торгівлі, планується підписати на саміті Східного партнерства ЄС у листопаді цього року у Вільнюсі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Підписання Угоди про асоціацію з ЄС є нашим пріоритетом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути