четвер, 22 квітня 2010 13:10

Янукович: Переговори з росіянами були важкими

Янукович: Переговори з росіянами були важкими

Президент Віктор Янукович каже, що добився зниження ціни на газ:

"Попередня ціна для нас була непідйомна. Якби ми не знайшли рішення, то ця ціна пішла б у хліб, ціни на інші продукти, комунальні послуги, під загрозою була б виплата пенсій. Тому зниження ціни - основна умова виведення країни з кризи", - сказав Янукович.

"Переговори з росіянами були важкими. Вони відстоювали власні інетреси, але ми б ніколи не пішли на те, щоб закласти власну газотранспортну систему і знайшли нову формулу - Україна отримує знижку в середньому близько 40 мільярдів доларів на десять років. Це приблизно 330 мільйонів на місяць. Якби ціна на газ була на рівні 330 доларів, то дефіцит Нафтогазу був би 40 млрд грн ", - пояснив президент.

Глава держави також розкритикував попередню владу. Сказав, що уряд нікому не підпорядковувався, а обслуговував БЮТ та їх лідерку.

"В цілому порушено близько 30 справ по розкраданню бюджетних коштів. Я не буду підміняти прокурора і розкривати таємницю слідства. Прийде час, коли справи будуть доведені в судах і український народ про це дізнається", - розповів Янукович.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович: Переговори з росіянами були важкими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути