четвер, 18 жовтня 2012 17:00

Янукович оглянув інвестиційну виставку в Донецьку без господарів стендів і журналістів
13

Фото: Фото: Тетяна Заровна

Під час відвідування п'ятого Міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку Президент України оглянув виставку "Інвестиції. Інновації. Розвиток " у супроводі високопоставлених чиновників і олігархів. В цей час охорона з метою безпеки не дозволила перебувати в залі представникам ЗМІ, а заразом і багатьом учасникам виставки.

За урядовою делегацією встигли просочитися лише кілька людей з камерами, а ще не менше 50 людей залишилися за дверима у виставковий зал.

"Вас забагато. Всі претензії до організаторів, - так пояснив ситуацію журналістам та іншим "зайвим" представник держохорони.

Не зглянувся полковник і на благання мера Угледару (Донецької області) Аліма Ширинського, який пред'являв посвідчення особистості і запевняв, що мріє познайомити Януковича з пропозиціями свого міста. Не пощастило і деяким іноземним панам.

Президента України на саміті супроводжували Борис Колесніков, Рінат Ахметов, Петро Порошенко, Олександр Попов, старший син Олександр Янукович, і інші наближені особи. Загальнодоступною виставка стала лише після того, як Віктор Янукович і його свита покинули виставковий центр "Експодонбас".

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович оглянув інвестиційну виставку в Донецьку без господарів стендів і журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути