понеділок, 17 травня 2010 19:22

Янукович обмовився на прес-конференції з Медведєвим

Янукович обмовився на прес-конференції з Медведєвим

На пресс-конференції з президентом Росії Дмитром Медведєвим, президент України Віктор Янукович не вслідкував за своєю мовою, і сказав замість "делімітації" - "демілітацію" кордонів.

"Ми домовилися, що не будемо разом дружити проти когось", - сказав Янукович.

Після цих слів він подивився на Медведєва, який схвально кивнув.

"Рішення ми будемо приймати для того, щоб захистити свої національні інтереси. Хочу сказати, що у нас є питання дуже принципові, над якими доведеться ще попрацювати - наприклад демілітація нашого водного кордону", - сказав Янукович.

При цьому він не уточнив, чи є на українському кордоні чиїсь війська, отже напевно президент мав на увазі саме "делімітацію" кордонів України.

Нагадаємо, що міністри закордонних справ України і Росії Костянтин Грищенко і Сергій Лавров підписали угоду про демаркацію кордону двох держав за підсумками засідання українсько-російської міждержавної комісії.

Угода дозволить створити правові підстави для демаркації державного кордону між двома країнами. Вона передбачає створення спільної українсько-російської демаркаційної комісії для підготовки необхідної документації і позначення кордону на місцевості.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович обмовився на прес-конференції з Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути