Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 15:50

Янукович обговорював розгін Євромайдану

Янукович обговорював розгін Євромайдану
Віктор Янукович Фото: forins.com.ua

У президента обговорювали плани "введення ситуації у конституційне русло", що передбачають можливість зачистки Євромайдану і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, захоплених  мітингувальниками.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Як стало відомо, у понеділок вранці у резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" пройшла нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств.

Зокрема, на нараді були присутні керівники МВС, Управління держохорони, Генпрокуратури, а також прем'єр-міністр Микола Азаров і секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича попереджають про повну міжнародну блокаду

Очевидно, що саме у зв'язку з цим було скасовано проведення щотижневого "малого Кабміну" - засідання у голови уряду Миколи Азарова.

У президента обговорювали плани "введення ситуації в конституційне русло", що передбачають можливість зачистки Євромайдану і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, захоплених мітингувальниками.

Виданню не відомо про остаточне рішення, прийняте на нараді, проте сам факт її проведення свідчить про те, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані буде реалізовано з відома і схвалення голови держави.

Джерело у МВС припустило, що "вироблення комплексу рішучих заходів щодо введення ситуації в конституційне русло найімовірніше буде відкладено до проведення круглого столу".

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович обговорював розгін Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути