Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 19:53

Янукович: новий парламент проголосує за бюджет-2008

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович не сумнівається, що новий парламент проголосує за Державний бюджет на 2008 рік. Про це він заявив сьогодні в прямому ефірі Луганського обласного телебачення.

За словами Януковича, гарантією цього служать виборчі списки, які на 95% складаються з нинішніх народних депутатів. Крім того, відзначив він, в бюджеті на майбутній рік закладені реальні цифри і реальні програми.

Сьогодні в уряді, за оцінкою Януковича, самі кращі менеджери і "це не уряд помаранчевих або білого братства, яке народу розповідало казки, а займається економікою".

Під час свого виступу на мітингу в Луганську Янукович піддав нищівній критиці помаранчевиє сили. За його оцінкою, в Україні "правила помаранчевая орда, яка опустила економіку, зганьбила країну на весь світ і посварила народ". "Вони повинні отримати оцінку виборців, а вона буде не дуже утішливою", - переконаний лідер Партії регіонів.

Янукович запевнив виборців, що в Партії регіонів достатньо сил і бажання відстояти народ і країну. Він також виразив упевненість, що Луганська область скаже своє слово і підтримає Партію регіонів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: новий парламент проголосує за бюджет-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути